Zoner

Zoner Antiage Trilogy van Panestetic is een innovatieve anti rimpelbehandeling die huidoveroudering tegengaat en de huid opnieuw strak en stevig maakt.

Lees Meer

Laser

Laserontharing of permanente ontharing is dé manier om komaf te maken met overtollig haargroei. Er zijn maximum 10 beurten nodig om volledig komaf te maken met het overtollige haar. Tussen de behandelingen mag er geschoren worden, blootstellen aan de zon moet 48u na de laserbehandeling voorkomen worden.

Lees Meer

Nagels

Mooi verzorgde nagels zijn een sieraad voor uw handen. Je handen zijn immers je visitekaartje. Niet iedereen heeft van nature mooie, sterke nagels. Daar hebben wij verschillende oplossingen voor.

Lees Meer

Gelaatsverzorgingen

De beste, natuurlijke oplossing bieden voor ieder huidtype, daar tekenen we voor.Voor onze gelaatsverzorgingen werken we met de producten van Yon-Ka.

Lees Meer

Make – up

Laat je professioneel maquilleren met de minerale make-up producten van Mii. Of je gaat voor een dag-, avond of feestmaquillage, je gaat perfect gestyled naar buiten.

Lees Meer

Epilaties / Suikerontharing

Suikerontharing is een verfijnde ontharingstechniek die alle haartjes vanaf de wortel verwijdert met suikerpasta waardoor ze fijner en dunner terugkomen. Alle zones van het lichaam kunnen onthaard worden volgens deze methode en dit zowel bij vrouwen als bij mannen.

Lees Meer

LICHAAMSVERZORGINGEN

Zeer aangename relaxatie van body én mind. Ontdek onze massages en kom helemaal tot rust. De anti-stress massage is een zachte massage, met veel effleurages, of zachte aanrakingen, strekkingen.

Lees Meer

LPG

Het is een revolutionair toestel die al jaren de wereld veroverd. Door een computer gestuurde zuig – en rolmassage wordt de huid bewerkt met in – en uitrollende bewegingen.

Lees Meer

Merken