Anja en Jessica

Wie zijn wij?

Twee gepassioneerde kapsters die elkaar kennen van in de kindertijd, van in de lagere school tot in de kappersschool brachten we de tijd samen door.

Lees Meer

Na onze schooltijd zijn we samen in het zelfde kapsalon beginnen werken om onze skills nog beter onder de knie te krijgen. Tot we voldoende kennis en kriebels hadden om elk onze eigen zaak te beginnen.

Na ruim 20 jaar besloten we de handen in elkaar te slaan om samen een nieuw kapsalon te beginnen. We bedachten een concept waar de klanten een kappersbeurt als een ware beleving kunnen ervaren.

We hebben ook verschillende binnen- en buitenlandse stages gevolgd om aan iedereens wensen te kunnen voldoen.

We zijn vooral gespecialiseerd in kleur- en snittechnieken waar we nog steeds opleidingen voor volgen om up to date te zijn en om aan iedereen een nieuw kapsel te kunnen aanbieden.

Ook werd er opleiding gegeven door Anja die al 20 jaar het kappersmerk Matrix vertegenwoordigd.

Zelf hebben we ook een ruimte in het salon voorzien om opleidingen te geven.

barBelle is een zaak waar we beiden ons hart en ziel in steken, waar we met passie aan blijven werken.

Contact

Sylvie

Ik ben Sylvie… de schoonheidsspecialiste bij barBelle… Mijn passie is de zorg voor mensen… Vroeger werkte ik als zorgkundige. Als jonge 20’er had ik naast mijn uren in het rust en verzorgingstehuis nog tijd over en besliste ik mijn kinderdroom waar te maken.

Lees Meer

Ik volgde 3 jaar avondschool voor kapster en daarna 1 jaar als nagelstyliste.

Na de geboorte van mijn kindjes heb ik dan beslist om mijn vaste job op te geven en zo stilletjes aan ben ik als zelfstandige beginnen werken.

Ondertussen heb ik nog een opleiding als schoonheidsspecialiste gevolgd waarna ik bij barBelle ben beland.

De huid… huidproblemen… huidverjonging… is iets wat mij enorm interesseert… daarom blijf ik mij daar steeds meer in verdiepen, zodat de natuurlijke schoonheid optimaal naar boven kan komen

Contact