Laat je professioneel maquilleren met de minerale make-upproducten van Mii. Of je nu gaat voor een dag-, avond-, of feestmaquillage. Je gaat perfect gestyled naar buiten. Mii is een zorgvuldig uitgekozen make-upgamma, op minerale basis, met o.a. een 100 % zuiver minerale lijn, die jou het vertrouwen zal geven om elke dag het beste in jezelf naar voor te brengen op een huidvriendelijke manier. Dit op elk moment van de dag of voor elke gelegenheid. In overleg en op basis van jouw voorkeuren, gezichtsvorm en stijl die bij je past, wordt er aan de slag gegaan. Tijdens het aanbrengen van de make-up worden er tips en tricks meegegeven zodat je thuis ook aan de slag kan. Wil je graag jouw bruidsmake-up door ons laten uitvoeren? Dat kan!  Er wordt dan een proefmake-up aangebracht zodat jij je op jouw belangrijke dag geen zorgen hoeft te maken en gewoon kan stralen!

Mii make-up is vrij van parabenen, kunstmatige geurstoffen, petrochemie & niet getest op dieren.

“Create a look as unique as you…”

Ontdek ons aanbod

  • Dag make-up 30€
  • Avond/Feest make-up 35€
  • Bruidsmake-up ( test incl. ) 75€
Contacteer Ons

Info omtrent de make-up workshop.

Leer tijdens een make-up workshop van ongeveer 3u je eigen make-up aanbrengen onder persoonlijke begeleiding. De workshop gaat van start met een korte reiniging en verzorging van het gelaat, dit met de verzoringsproducten van body en bess.Vervolgens gaan we van start met de makeup workshop. Tijdens deze workshop komen alle aspecten van een volledige dag make-up aan bod. Je ontvangt steeds een make-up fiche waarop je jouw favoriete kleuren kan noteren, een verzorging en make-up stappenplan voor thuis. 30€ per persoon. 

Make up workshop, min 6 personen 30€/persoon

Kan ook als sweet 16 of vrijgezellenavond geboekt worden.

Programma :

  • Ontvangst met een glaasje kinderchampagne
  • Reiniging van het gelaat
  • Make-up aanbrengen
  • Pauze
  • Nageltjes lakken of haartjes vlechten
  • Afscheidsfoto nemen

20€ per kindje. Vanaf 8 jaar – min 4 kindjes max 8 kindjes.

Voor een meerprijs kan er tijdens de pauze iets van taart, cupcakes, chocoladefondue of iets anders naar wens geserveerd worden.

P.S: Bij mooi weer gaat het feestje in onze mooie tuin door.

Contacteer Ons

Merken